SZC logo

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum

OM kód: 203058/007 | 1144 Budapest Kerepesi út 124.

Intézmény logo

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Neumann János Informatikai Technikum

HírekKözérdekű adatokMOODLEKRÉTA

Képzési program

Minden diákunk számára hatékony oktatás, kétszintű érettségire és technikus oklevél és megszerzésére való felkészítés a vállalt feladatunk. Kiemelt célunk, hogy magas színvonalú szakmai oktatásunkkal a munkaerőpiacon keresett és jól érvényesülő technikusokat képezzünk. Ennek záloga a cégekkel hosszú ideje jól működő kapcsolatrendszer, mely a duális képzésben teljesedik ki. A képzési formát a cégekkel egyeztetetten, a munkaerő-piaci és a szakmai vizsgák elvárások rendszerének összhangjával teremtjük meg.

Piacképes szakmai és idegen nyelvi ismereteket nyújtunk a munkába álláshoz, felkészítünk a nyelvvizsgára, két idegen nyelven is.Folyamatosan megújuló tananyagtartalom, taneszközök, számítógépek jellemzik oktatásunkat.

Megalapozzuk a sikeres szakképzési irányú vagy szakirányú egyetemi továbbtanulást, illetve munkavállalást is okleveles technikusképzési rendszerünkkel. Tanulóink legalább 85%-a sikeresen felvételizik felsőoktatási intézménybe és szakirányú egyetemi képzésben folytatja tanulmányait a duális képzésben.

Felzárkóztatással és tehetséggondozással, szakkörökkel és korrepetálásokkal segítjük elő minden tanuló számára a sikeres tanulmányokat, egyéni utak megtalálását. A matematikát, idegen nyelvet és a szakmai tárgyakat kis létszámú csoportokban oktatjuk, a 11. évfolyamtól kezdődően pedig sávos oktatási formánk teszi lehetővé a magas szintű differenciált, egyénre szabott oktatást.

9-10. évfolyamon: operációs rendszer alapjai, programozás, képszerkesztés, weblapkészítés, versenyfelkészítések;

11-12-13. évfolyamon: Windows szerver üzemeltetése, felhőtechnológiák, virtualizáció, Linux ismeretek, Cisco ismeretek, SQL alapok, C#, JavaScript, érettségi- és versenyfelkészítések.

Európai uniós nyertes pályázataink és széles körű nemzetközi kapcsolataink segítségével különböző sikeres iskolai projekteket és diákcseréket szervezünk.


Partnereink

SZC logo

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum


Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Neumann János Informatikai Technikum

1144 Budapest Kerepesi út 124.

Telefon: +36705021256

E-mail: iskola@njszg.hu

OM azonosító: 203058/007


2024Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Neumann János Informatikai Technikum