SZC logo

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum

OM kód: 203058/007 | 1144 Budapest Kerepesi út 124.

Intézmény logo

BMSZC Neumann János Informatikai Technikum

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • Iskolai élet, aktuális hírek
 • KRÉTA

Impresszum

Minden diákunk számára hatékony oktatás, kétszintű érettségire és technikus oklevél és megszerzésére való felkészítés a vállalt feladatunk. Kiemelt célunk, hogy magas színvonalú szakmai oktatásunkkal a munkaerőpiacon keresett és jól érvényesülő technikusokat képezzünk. Ennek záloga a cégekkel hosszú ideje jól működő kapcsolatrendszer, mely a duális képzésben teljesedik ki. A képzési formát a cégekkel egyeztetetten, a munkaerő-piaci és a szakmai vizsgák elvárások rendszerének összhangjával teremtjük meg.

Piacképes szakmai és idegen nyelvi ismereteket nyújtunk a munkába álláshoz, felkészítünk a nyelvvizsgára, két idegen nyelven is.Folyamatosan megújuló tananyagtartalom, taneszközök, számítógépek jellemzik oktatásunkat.

Megalapozzuk a sikeres szakképzési irányú vagy szakirányú egyetemi továbbtanulást, illetve munkavállalást is okleveles technikusképzési rendszerünkkel. Tanulóink legalább 85%-a sikeresen felvételizik felsőoktatási intézménybe és szakirányú egyetemi képzésben folytatja tanulmányait a duális képzésben.

Felzárkóztatással és tehetséggondozással, szakkörökkel és korrepetálásokkal segítjük elő minden tanuló számára a sikeres tanulmányokat, egyéni utak megtalálását. A matematikát, idegen nyelvet és a szakmai tárgyakat kis létszámú csoportokban oktatjuk, a 11. évfolyamtól kezdődően pedig sávos oktatási formánk teszi lehetővé a magas szintű differenciált, egyénre szabott oktatást.

9-10. évfolyamon: operációs rendszer alapjai, programozás, képszerkesztés, weblapkészítés, versenyfelkészítések;

11-12-13. évfolyamon: Windows szerver üzemeltetése, felhőtechnológiák, virtualizáció, Linux ismeretek, Cisco ismeretek, SQL alapok, C#, JavaScript, érettségi- és versenyfelkészítések.

Európai uniós nyertes pályázataink és széles körű nemzetközi kapcsolataink segítségével különböző sikeres iskolai projekteket és diákcseréket szervezünk.


Partnereink

 • BMSZC
SZC logo

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum


  • Intézmény logo
  • BMSZC Neumann János Informatikai Technikum

   1144 Budapest Kerepesi út 124.

  • Telefon: +36705021256

   E-mail: iskola@njszg.hu

   OM azonosító: 203058/007


  2023BMSZC Neumann János Informatikai Technikum